'Arrow' terug op Netflix? Stephen Amell vindt het wel wat

'Arrow' terug? Stephen Amell vindt het wel wat

Zou Arrow terug kunnen keren op bijvoorbeeld Netflix? Dat klinkt apart.

Jim Pedd, 4 september 2021 om 08:37

Na acht seizoenen, 170 afleveringen en zes crossovers, kwam de tijd van Stephen Amell als Oliver Queen, ofwel The Green Arrow, tot een einde op The CW.
Hoewel Arrow leidde tot een franchise die nog altijd bestaat en officieus nog altijd het Arrowverse genoemd wordt, zijn de spin-offs nog altijd te zien. En waar Arrow een definitief einde leek te hebben, blijkt Amell gewoon aan een terugkeer te denken.

Terug voor meer Arrow
Tijdens een interview met acteur Michael Rosenbaum in zijn Inside of You-podcast, onthulde Amell dat hij ervoor open staat om terug te keren.

"Als ik benaderd zou worden, zou ik geen nee zeggen. Maar dat is niet gebeurd," begon hij zijn verhaal. "Ik dacht hier nog over na terwijl ik in de auto hier naartoe zat. Wat nou als de kans voorbij zou komen om een miniserie van 6 of 8 afleveringen te maken voor Netflix of HBO Max of iets dergelijks. Misschien wel voor The CW. Ik denk dat die kans buitengewoon zou zijn."

Afgelopen november zei Amell ook al eens dat hij wel open staat voor een terugkeer, mits Greg Berlanti ook betrokken is.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Arrow, The CW, Arrowverse, Stephen Amell, Netflix

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws