search
Heel verrassende terugkeer in 'Grey's Anatomy' seizoen 18
Series / Nieuws

Heel verrassende terugkeer in 'Grey's Anatomy' seizoen 18

De serie Grey's Anatomy brengt een oude bekende terug, en dat hadden we niet verwacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kate Walsh keert terug als Addison in het achttiende seizoen van Grey's Anatomy. De serie werd in 2005 gelanceerd op ABC en is bedacht door Shonda Rhimes en intussen de langst lopende medische dramaserie in de geschiedenis.

Centraal staat Ellen Pompeo's Meredith Grey. Maar de serie heeft de afgelopen jaren heel wat personages zien komen en gaan. Zo leerden we in de finale van het eerste seizoen Dr. Addison Montgomery Shepherd kennen. Deze dame werd snel een fanfavoriet personage, maar vertrok al na drie seizoenen uit de serie. In ruil daarvoor kreeg Walsh haar eigen serie, Private Practice, waarin ze de rol van Addison bleef spelen.

Terug in het achttiende seizoen
Nu Grey's Anatomy langzaam richting zijn einde gaat, lijkt de serie heel wat oude bekenden terug te brengen. Toen Meredith met corona worstelde, zat ze vaak in haar dromen op een strand, waar oude bekenden te zien waren.

TVLine meldt nu dat ook Addison terugkeert. Ze zal geen grote rol hebben, al is ze volgens TVLine in meer dan één aflevering te zien.

Welk verhaal de actrice precies krijgt is niet duidelijk, maar ze zal dus meerdere keren te zien zijn. Interessant is dat Walsh voor het laatst in seizoen 8 te zien was, toen er een aflevering in een alternatieve realiteit gemaakt werd: If/Then getiteld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen