Oef! Forse klap voor 'Law & Order: SVU'

Oef! Forse klap voor 'Law & Order: SVU'

De serie Law & Order: SVU verliest ineens twee van zijn belangrijkste castleden.

Jim Pedd, 05-09-2021 09:20

Een vrij schokkend nieuwtje voor fans van Law & Order. Het aankomende 23ste seizoen van de serie Law & Order: SVU moet het zonder twee van zijn belangrijkste personages doen.
Deadline meldt dat Jamie Gray Hyder en Demore Barnes de serie gaan verlaten. De exit van hun personages vindt plaats in de eerste aflevering van het 23ste seizoen van de serie, die op donderdag 23 september uitgezonden wordt.

Exit maken
Hyder speelt in de serie de rol van Officer Kat Tamin, het nieuwste lid van het SVU-team van Captain Olivia Benson. Barnes is verder te zien als Deputy Chief Christian Garland.

Waarom ze vertrekken is niet duidelijk, maar het lijkt erop dat we niet al te lang hoeven wachten om te zien waarom ze vertrekken als het op het verhaal aankomt.

Zowel Hyder als Barnes werden relatief recent geïntroduceerd in de serie, want ze kwamen allebei in het 21ste seizoen aan boord. In eerste instantie waren ze gaststerren en in seizoen 22 werden ze series regulars. Hun vertrek komt dus als een donderslag bij heldere hemel.

Twee seizoenen is voor deze franchise erg kort. Al is het ook niet de kortste stint die iemand heeft gehad in de franchise.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Law and Order SVU, Law and Order, Jamie Gray Hyder, Demore Barnes

Informatie over de serie: Law & Order: Special Victims Unit

Populair nieuws