Recensies Netflix-serie 'Lucifer' seizoen 6: Top of flop? Is het afscheid van de serie de moeite waard?

Recensies 'Lucifer' seizoen 6: Top of flop?

Het zesde seizoen van Lucifer is vanaf vrijdag te zien op Netflix.

Jim Pedd, 8 september 2021 10:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vrijdag is het laatste seizoen van Lucifer te zien op Netflix. Dan komt de serie tot een einde, nadat deze bijna al het loodje legde bij seizoen drie op Fox.
Gelukkig redde Netflix de serie en gunde men hem een vierde seizoen. Daarna zou het vijfde eigenlijk het einde moeten zijn, maar dat bleek al snel zo succesvol dat Netflix een nieuwe deal onderhandelde met acteur Tom Ellis. En nu is het einde dan toch aangebroken en zien we hoe Lucifer omgaat met zijn nieuwe rol als heerser van de hemel.

De recensies
Maar hoe bevalt dat laatste seizoen? We zetten enkele recensies voor je op een rij.

RadioTimes: "Lucifer verloor zichzelf behoorlijk spectaculair in de tweede helft van seizoen 5. Maar dit overwinningsrondje voelt echt als een kans voor de serie om wat vergiffenis te vinden. De sterkste en minst gebruikte delen van de serie waren altijd de ondersteunende rollen. Het is dus mooi om te zien hoe zij meer kansen krijgen."

ComicBook: "Het is altijd moeilijk om een serie tot een einde te brengen. Het zesde en laatste seizoen geeft Lucifer een passend vaarwel. Deze laatste 10 afleveringen zitten vol met het hart en de humor die fans hebben leren kennen en zijn gaan waarderen."

The Outer Haven: "Het zesde seizoen van Lucifer heeft wat milde issues en had iets meer focus op bepaalde verhaallijnen kunnen leggen. Maar het is een passend en goed einde voor de serie, dat elke bestaande verhaallijn oplost en nieuwe intriges en mysteries toevoegt. En het rondt het verhaal van elk personage af."
Lees meer over: Lucifer, Recensies, Seizoen 6, Tom Ellis

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws