search
'Grey's Anatomy'-actrice raakte getraumatiseerd door de serie
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-actrice raakte getraumatiseerd door de serie

Sandra Oh vertelt tijdens een interview over haar tijd bij Grey's Anatomy dat ze er een trauma door opliep.

Sandra Oh vertelde tijdens een interview dat haar plotselinge roem door het succes van Grey's Anatomy een traumatische ervaring was. Ze moest dus op zoek naar een goede therapeut.

Dat onthulde Oh tijdens Sunday Today, waar ze te gast was. Ze vertelde over hoe ze haar privacy verloor toen ze beroemd werd. Oh speelde in de eerste tien seizoenen van het medisch drama van ABC de rol van Dr. Cristina Yang.

Traumatische ervaring
"Om heel eerlijk te zijn, was het traumatiserend," begon ze. "De reden dat ik dit vertel, is omdat je binnen de omstandigheden waarin je moet werken, grote privacy kan gebruiken."

"Dus als je je anonimiteit verliest, moet je de vaardigheden opbouwen om echt te blijven. Ik was er niet toe in staat om uit te gaan, mij te verstoppen in restaurants. Maar leerde daarmee om te gaan en aandacht en verwachtingen te managen, zonder mijn gevoel voor mijzelf te verliezen."

Daarvoor schakelde ze een therapeut in. "Ik moest echt mijn weg vinden, en proberen met beide benen op de grond te blijven staan."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen