search
Marvel-serie 'New Warriors' onthult een eerste blik
Series / Foto's

Marvel-serie 'New Warriors' onthult een eerste blik

De serie New Warriors gaat er alleen niet meer komen, maar dat maakt deze foto's niet minder interessant.

Televisieshows gebaseerd op Marvel-eigendommen domineren op dit moment de popcultuur. Disney+, Hulu en heel wat andere streamingdiensten werken aan projecten. Maar sommigen zijn gesneuveld.

Een van de projecten waaraan gewerkt werd, is bijvoorbeeld New Warriors, dat op Freeform te zien had moeten zijn. Maar de serie werd uiteindelijk door het netwerk geannuleerd en kon nergens anders een thuis vinden.

Goede indruk
Al sinds 2019 is zeker dat de serie er niet gaat komen. Fans hopen natuurlijk nog altijd dat er een project komt. Bedenker Kevin Biegel van de serie gaf op Twitter een goede indruk van hoe het eruit zou moeten zien.

Afgelopen woensdag plaatste hij een foto van achter de schermen, die ons een goede blik geeft op het kostuum van actrice Milana Vayntrub. Zij is te zien in het kostuum van Squirrel Girl:



De serie zou gedraaid hebben om Squirrel Girl, Mister Immortal (Derek Theler), Night Thrasher (Jeremy Tardy), Speedball (Calum Worthy), Microbe (Matthew Moy) en Debrii (Kate Comer), zes jonge mensen met superkrachten die heel anders zijn dan de Avengers, maar een positieve impact willen maken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen