search
'Grey's Anatomy' seizoen 18 lijkt het laatste te worden
Series / Featured

'Grey's Anatomy' seizoen 18 lijkt het laatste te worden

De serie Grey's Anatomy heeft zoveel terugkerende personages dat het bijna wel klaar moet zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Grey's Anatomy bereidt zich voor op een achttiende seizoen en de terugkeer van vele personages die al jaren niet te zien zijn geweest. Daarmee lijkt het erop dat de serie niet lang meer doorgaat.

Medische dramaseries blijken keer op keer weer erg populair bij het publiek. Grey's Anatomy domineert het genre al zo'n beetje sinds 2005. Het is de langst lopende scripted prime time series van ABC en blijft immens populair.

Laatste seizoen?
Even werd er rekening mee gehouden dat het 17de seizoen het laatste zou worden. Zodoende bracht de serie oude bekenden terug, waaronder personages die niet meer leefden. Dat kon via een coma van hoofdpersoon Meredith Grey, die streed tegen het coronavirus.

En in het achttiende seizoen keren meer personages terug. Dit seizoen zijn Addison Montgomery (Kate Walsh), Megan Hunt (Abigail Spencer) en Ellis Grey (Kate Burton) terug.

Aangezien het niet heel ongewoon is voor een televisieserie om oude bekenden terug te halen voor hun laatste seizoen (als een mooi afscheid voor het publiek), klinkt het niet gek dat deze serie zich ook voorbereidt op het einde.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen