'The Last of Us'-foto's laten bekende locaties zien

De serie The Last of Us laat beelden zien die heel bekend voorkomen voor fans.

Jim Pedd, 11 september 2021 09:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwe foto's vanaf de set van HBO-serie The Last of Us laten zien dat de televisiezender ervoor gegaan is de wereld van de game zo trouw mogelijk te verfilmen.
De videogame is gemaakt door Naughty Dog, en het eerste van tot nu toe twee delen werd bijna een decennium uitgebracht. Mettertijd waren er steeds meer geruchten over een film, maar bedenker Neil Druckmann besloot uiteindelijk een serie te laten maken.

The Last of Us-beelden
Druckmann zelf is betrokken als uitvoerend producent en werkt nauw samen met Craig Mazin. Ook is het de eerste televisieserie van PlayStation Productions.

Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en volgt Joel Miller. Hij moet een hele belangrijke tiener, Ellie, door het land smokkelen. Zij zou kunnen helpen de infectie die de Verenigde Staten geraakt heeft te genezen.


Bekijk de foto's hier op Twitter.De hoofdrollen in de serie zijn voor Pedro Pascal en Bella Ramsey. Zij spelen de rollen van Joel en Ellie. Verder is Nico Parker te zien als Sarah (de dochter van Joel), speelt Gabriel Luna dienst broer Tommy, is Anna Torv te zien als Tess en Merle Dandridge speelt de rol van Marlene (waarvan ze in de game de stem insprak).

De serie zou een van de duurste producties ooit zijn en dat blijkt wel uit de beelden die je op Twitter kan bekijken.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws