'The Last of Us'-hoofdrolspeler krijgt wel heel veel betaald

The Last of Us-hoofdrolspeler krijgt veel betaald

De serie The Last of Us krijgt een flink goed betaalde hoofdrolspeler, het salaris van Pedro Pascal is namelijk onthuld.

Jim Pedd, 21 augustus 2021 09:14

Lauren S. Hissrich werkt hard aan het tweede seizoen van The Witcher. Maar ook is ze betrokken bij andere projecten voor Netflix, waaronder The Witcher: Nightmare of the Wolf en de spin-off The Witcher: Blood Origin. En er zit nog meer aan te komen.
Netflix en Hissrich blijken wel graag samen te werken. We horen namelijk dat Hissrich een meerjarige deal getekend heeft bij Netflix. De twee partijen werken de komende tijd samen, waarbij Hissrich meerdere series zal schrijven en produceren.

Veel materiaal
Niet alleen gaat het om projecten die te maken hebben met The Witcher, ook werkt ze aan andere projecten voor de streamingdienst.

"Ik vind het geweldig dat ik mijn thuis gevonden heb bij Netflix en ik kan er niet op wachten om deze ongelofelijke creatieve samenwerking voort te zetten," vertelde ze. "Hoewel mijn hart bij de The Witcher-franchise ligt, kijk ik er ook naar uit om de komende jaren aan andere projecten voor hun wereldwijde publiek te werken."

En Netflix noemt haar een "formidabel talent met een sterke creatieve visie en een diverse skill-set, die ze naar elk project dat ze aanraakt meeneemt." Hieronder kan je het statement van de actrice op Twitter zien:


Bron: Comic Book

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Pedro Pascal

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws