Langverwachte 'The Last of Us' heeft goed nieuws

De eerste aflevering van HBO-serie The Last of Us is nu helemaal opgenomen.

Jim Pedd, 02-09-2021 06:00

HBO's The Last of Us-serie lijkt klaar te zijn met de opnames van zijn eerste aflevering. Kantemir Balagov verzorgde de regie hiervan en laat op sociale media werken klaar te zijn met z'n werk.
Balagov zei daarmee niet direct dat de opnames van de eerste aflevering ook echt rond zijn, maar stopte niet ver daar vandaan. Na Balagov nemen regisseurs Jasmila Žbanić en Ali Abbasi het stokje over om enkele andere afleveringen te regisseren.

Het werk is gedaan
"Mijn werk is gedaan," deelde Balagov vroeg in de ochtend op Instagram.

"Ik ben echt dankbaar voor de kans. Het was een geweldige ervaring met ups & downs." Vervolgens bedankte hij mensen die betrokken waren bij de productie, waaronder Naughty Dog's Neil Druckmann en acteur Pedro Pascal die de rol van Joel speelt in de serie.

Hieronder kan je de post zien"Craig Mazin ontwikkelt de serie The Last of Us voor HBO. Hij doet dat in nauwe samenwerking met Druckmann. Recent vertelde Mazin: "Neil Druckmann is zonder twijfel de beste verhalenverteller die werkt in het videogame-medium en The Last of Us is zijn magnum opus."

Hij noemde het een droom om het verhaal te mogen vertellen waarin we zien hoe Joel het jonge meisje Ellie moet escorteren naar een veilig gebied, waar gekeken kan worden of haar bloed inderdaad kan dienen om het virus dat de wereld verwoest heeft genezen kan worden.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The last of us, HBO, Pedro pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws