'Fear the Walking Dead' toont een epische strijd

'Fear the Walking Dead' toont een epische strijd

De serie Fear the Walking Dead gaat richting een strijd tussen Morgan en Victor.

Jim Pedd, 11 september 2021 om 10:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het wordt een strijd tussen Morgan Jones en Victor Strand in het aankomende zevende seizoen van Fear the Walking Dead. Dat wordt wat!
Aan het einde van het zesde seizoen slaagden Morgan en Victor er niet in om Teddy ervan te weerhouden een hele rits kernbommen te laten ontploffen boven Texas. Uiteindelijk zal het Strand zijn die een nieuwe wereld gaat opbouwen uit de assen van de staat.

Het einde is het begin
Strand zal vermoedelijk de profetie van Teddy gaan vervullen: "Het einde is het begin".

Teddy realiseerde zijn visie op het einde door die kernbommen te laten ontploffen. Maar degenen die overleefd hebben zullen kijken naar de manier waarop de wereld die nu zonder hoop lijkt, opnieuw opgebouwd moet worden.

De poster voor het zevende seizoen van de serie laat zien dat Strand en Morgan gaan botsen in het nieuwe seizoen. "Iedereen heeft het op jouw manier geprobeerd en kijk wat er gebeurd is," horen we Strand in de trailer zeggen. "Zie de waarheid onder ogen Morgan. Je hebt gefaald. En nu is het mijn beurt."

En dus gaan we zien hoe Strand probeert zijn eigen wereld op te bouwen. Dat wordt een gevaarlijke nieuwe wereld. Hieronder kan je de poster zien:






Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Lennie James

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws