Seizoen 3 van 'The Boys' is klaar

Seizoen 3 van 'The Boys' is klaar

Productie van het volgende seizoen van de bikkelharde superheldenserie is een wrap!

Bram de Groot, 11 september 2021 om 11:12

De superheldenserie The Boys van Prime Video is misschien wel de beste serie in het genre. Het is wel duidelijk dat je van de bikkelharde actie en bizarre grappen moet houden. Zo niet, dan kun je waarschijnlijk beter afstemmen op de series van Marvel Studios op Disney+.
De afgelopen periode werd het lang verwachte derde seizoen van The Boys opgenomen en nu zitten de opnames er op. Dit wordt duidelijk via acteurs Jack Quaid, Karl Urban en Jensen Ackles. Op Instagram lieten ze weten dat ze klaar zijn.

Derde seizoen The Boys
👍🏻We hebben het verdomme gedaan, allemaal! Proficiat aan iedereen die aan seizoen 3 van The Boys heeft gewerkt. Jullie verdienen allemaal een knuffel en een drankje... en veel therapie na wat we net hebben gedaan. Deze duim is voor jullie! Dit seizoen is ons beste tot nu toe! Ik kan niet wachten tot jullie het zien. 💥 #theboys #thatsawrap," aldus Quaid (zoon van Dennis Quaid en Meg Ryan) die in de serie het personage Hughie Campbell speelt.

Een datum heeft seizoen drie van The Boys nog niet. Vermoedelijk zal die ergens in de tweede helft van 2022 vallen.Bron: Instagram

Lees meer over: The Boys, Seizoen 3, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter

Populair nieuws