Apocalyptische chaos in trailer 'Fear the Walking Dead'

Het zevende seizoen van Fear the Walking Dead verschijnt in oktober.

Bram de Groot, 11 september 2021 11:13

Een paar dagen geleden zagen we nog een korte trailer voor het aankomende nieuwe seizoen van Fear the Walking Dead en nu is er dan ook de volledige preview. Check de beelden hieronder.
In het nieuwe seizoen krijgen we uiteraard weer veel zombiegeweld te zien, maar zoals de trailer hieronder toont ziet de wereld er ook behoorlijk apocalyptisch uit. En dit komt uiteraard door de radioactieve woestenij die seizoen zes achter heeft gelaten.

Volledige trailer voor seizoen 7
We zien in de nieuwe beelden het gebied in Texas dat compleet is verwoest en dat heeft uiteraard de nodige gevolgen voor de overlevenden. En dan zijn er uiteraard ook nog die verdomde Walkers die maar niet dood willen gaan.

Daarnaast zijn er opnieuw nieuwe menselijke tegenstanders voor de helden uit Fear the Walking Dead. De zombieserie keert op 17 oktober terug op AMC. In Nederland kun je de serie volgen op Prime Video van Amazon.

Hieronder de nieuwe trailer via Rotten Tomatoes TV.
Bron: Rotten Tomatoes TV

Lees meer over: Fear the Walking Dead, the walking dead, Adam Davidson, Cobalt, seizoen 7, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, los angeles, atlanta, TWD, Kim Dickens, nick, Fear the Walking Dead Flight 462

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws