'The Boys'-cast van seizoen 3 is samen te zien op nieuwe foto's

'The Boys'-cast van seizoen 3 is samen te zien

De castleden van Prime Video-serie The Boys zijn samen te zien op nieuwe foto's.

Jim Pedd, 11 september 2021 om 12:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nieuwe foto's laten zien dat de cast van The Boys heel erg kan genieten op de set. De opnames van het derde seizoen van de serie zijn op dit moment in volle gang in Toronto.
De serie van Amazon Prime Video speelt zich af in een wereld waarin niet alle superhelden even eervol te werk gaan. We volgen een groepje genaamd The Boys, die deze corrupte helden probeert neer te halen. Het tweede seizoen was heerlijk, vol over-the-top geweld en duistere humor en nu bereiden we ons voor op een derde seizoen.

Snel te zien
De opnames van het derde seizoen van The Boys zijn in volle gang in Toronto. De verwachting is dat de serie eind 2021 of begin 2022 te zien zal zijn.

Claudia Doumit deelde foto's en video's op haar Instagram-account van de cast van The Boys, die druk aan het werk zijn. We zien geinige selfies, een grappige video van Doumit en Erin Moriarty die een wijnlabel maken, Moriarty en Antony Starr samen op een dekentje en meer.

Duidelijk is dat ze zich heel erg vermaken samen. De opnames van de serie zijn natuurlijk enorm stressvol, met strakke schema's. Dat de cast tussentijds zich kan vermaken is dus mooi om te zien:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Amazon, Prime Video

Populair nieuws