Wie is Rory in seizoen 6 van 'Lucifer'?

Sinds gisteren staat het laatste seizoen van Lucifer op Netflix. Wie is Rory?

Bram de Groot, 11-09-2021 11:13

Sinds gisteren staat het allerlaatste seizoen van de duivelse serie Lucifer op Netflix. Het is het afsluitende seizoen van een serie die voor de fans toch een tweede leven kreeg, met dank aan de reeds genoemde streamingdienst. Let op: SPOILERS!!!
In het nieuwe seizoen met tien afleveringen is er ook een opvallend nieuw personage: Rory. De jonge dame wordt gespeeld door actrice Brianna Hildebrand, die je misschien nog kent van haar rol als Negasonic Teenage Warhead in de films Deadpool (2016) en Deadpool 2 (2018).

Wie is Rory in Lucifer seizoen 6?
Het personage was al in de trailers te zien en het was toen al de vraag wie ze zou zijn. Nu het complete seizoen op Netflix staat, is die vraag beantwoord. Rory blijkt namelijk de toekomstige dochter van Lucifer (Tom Ellis) en Chloe (Lauren German).

In het nieuwe seizoen leren we Rory kennen als het personage dat naar de hel gaat om Lucifer te doden, met ogenschijnlijk de hulp van Dan (Kevin Alejandro). De reden waarom Rory Lucifer wil doden wordt ook duidelijk.

Rory is namelijk zo boos dat Lucifer haar verliet na haar geboorte. Wil je alles weten over de confrontatie die volgt en hoe ze kon tijdreizen? Check dan nu seizoen 6 van Lucifer op Netflix.

Bron: comicbook

Lees meer over: Lucifer, Seizoen 6, Netflix, Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro

Populair nieuws