Topweek op Netflix met maar liefst 16 nieuwe series

Netflix had een drukke week met 16 nieuwe series

Het was een heel drukke week op Netflix. Check hier al het nieuws.

Jim Pedd, 18 september 2021 om 10:09

Het was weer een bijzonder drukke week op streamingdienst Netflix. We zetten alle nieuwe toevoegingen die gedaan zijn voor je op een rij.
Explained (S03E09): Ooit was suiker cruciaal om te overleven. Nu is het vooral een gezondheidsrisico. Kunnen we ons oerverlangen naar zoetigheid stillen en toch gezond en evenwichtig leven?

Supergirl (S06E11): Mxy keert terug en brengt een serenade aan Kara en vrienden met een volkslied. Lena bezoekt Newfoundland om meer te weten te komen over het verleden van haar moeder.

Riverdale (S05E16): Archie werkt hard om gerechtigheid te kunnen herstellen en Jughead neemt een wanhopige creatieve beslissing. Ondertussen stelt Veronica Chads bevel in vraag.

Countdown: Inspiration 4 Mission to Space (S01E04): De crew wordt met een straaljagerrit voorbereid op de G-krachten tijdens een ruimtevlucht. Hayley, Sian en Chris delen de emoties die ze ervaren, als de lancering nadert.

Chesapeake Shores (S05E05): Mick krijgt verontrustend nieuws tijdens de feestelijke viering van Chesapeake Shores-dag. Evan Kincaid installeert zich in de B&B. Jess worstelt met een beslissing.

Sex Education seizoen 3: Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Castle & Castle (2 seizoenen): Een stel invloedrijke en succesvolle advocaten verdedigt verschillende belangen van het rechtssysteem. Hun gelukkige huwelijk komt zo onder druk te staan.

The Circle (3 seizoenen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar 100.000 dollar.

Final Space (3 seizoenen): Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5 (14 september): De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken bijzondere, grappige reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

The World's Most Amazing Vacation Rentals seizoen 2 (14 september): In deze realityserie bezoeken drie reizigers vakantiehuizen over de hele wereld. Ze delen deskundige tips en trucs en houden rekening met ieder budget.

Too Hot to Handle Latino: Knappe vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Maar om de ​​hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, zullen ze seks moeten opgeven.

Nailed It! seizoen 6: In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

Final Space seizoen 3: Nadat een menselijke gevangene een schattige, planeten verwoestende alien ontmoet, gaat hij op een interstellair avontuur om het heelal te redden.

Squid Game: Honderden berooide mensen accepteren een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven.

Chicago Party Aunt: Diane is een geïdealiseerde probleemmaker die het talent heeft het volwassen worden te vermijden. Haar neefje die op zoek is naar zingeving, heeft een extra plekje in haar hart.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws