Grote blonde 'Game of Thrones'-heldin in 'Addams Family'-serie van Netflix

'Game of Thrones'-heldin in 'Addams Family'-serie

Tim Burton maakt een spin-off van het bekende Addams Family-verhaal, over het personage Wednesday.

Bram de Groot, 17 september 2021 20:05

Netflix en filmmaker Tim Burton (Batman, Edward Scissorhands) gaan aan de slag met een spin-off van het bekende Addams Family-verhaal. De serie zal zich gaan richten op het personage Wednesday, de dochter uit de griezelige familie. Nu heeft bekend acteur uit Game of Thrones zich bij de cast gevoegd.
Eerder werden onder meer Jenna Ortega als het titelfiguur Wednesday Addams, Catherine Zeta-Jones als de moeder Morticia Addams en Luis Guzmán als de vader Gomez Addams aangetrokken. Nu wordt via Entertainment Weekly bekend dat actrice Gwendoline Christie ook in de serie te zien zal zijn.

Christie ken je waarschijnlijk vooral als het personage Ser Brienne of Tarth uit Game of Thrones en ze speelde Captain Phasma in de Star Wars-vervolgfilms. In de aankomende Netflix-serie The Sandman zal ze Lucifer invullen.

Gwendoline Christie in Wednesday
In Wednesday zal Christie gestalte gaan geven aan Larissa Weems, het hoofd van de school Nevermore Academy waar Wednesday op zit. Weems heeft nog altijd een appeltje te schillen met haar voormalige klasgenoot: de moeder van Wednesday.

Burton zal de serie regisseren. Het is nog niet bekend wanneer de serie wordt opgenomen en wanneer deze zal verschijnen. De kans is groot dat je het geheel niet eerder dan in 2023 hoeft te verwachten. Zet misschien alvast een belletje aan.

Bron: EW

Lees meer over: Wednesday, Gwendoline Christie, Luis Guzman, Catherine Zeta Jones, Jenna Ortega

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws