Allereerste teaser trailer 'Batwoman' seizoen 3!

'Batwoman' seizoen 3 onthult z'n eerste trailer

Het derde seizoen van Arrowverse-serie Batwoman ziet er spectaculair uit.

Jim Pedd, 18 september 2021 om 10:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het tweede seizoen is pas net tot een einde gekomen, maar fans van Batwoman hebben nu al meer om naar uit te kijken, namelijk het derde seizoen van de serie, dat over minder dan een maand van start gaat.
The CW heeft afgelopen woensdagmiddag een nieuwe teaser trailer voor de serie vrijgegeven. En die trailer laat zien hoe de status quo er nu voorstaat in Batwoman.

Het nieuwe seizoen
"Het is zo verdomde episch," legde hoofdrolspeelster Javivicia Leslie recent al uit tijdens een interview over de finale van het tweede seizoen.

"Er zijn zoveel epische Batman-schurken wiens wapens in de rivier zijn beland en mensen gaan ze vinden. Dus je krijgt te zien hoe normale burgers van Gotham superschurken worden en dat is gewoon zo tof om te zien. Ik kan niet wachten! Ik kijk er enorm naar uit, want we beginnen bijna met de opnames van seizoen twee en ik kan niet wachten om de scenario's te lezen en te zien waar het heen gaat."

Duidelijk is dat dit seizoen ons voorstelt aan heel wat nieuwe personages: Jada Jet (Robin Givens), Marquis Jet (Nick Creegan), Renee Montoya (Victoria Cartagena) en Pamela Isley/Poison Ivy (Bridget Regan). Hieronder kan je de trailer zien:

Lees meer over: Batwoman, Seizoen 3, The CW, Arrowverse, Javicia Leslie

Populair nieuws