Eerste recensies van 'The Lost Symbol' van Dan Brown: De moeite waard?

Eerste recensies van 'The Lost Symbol'

Is The Lost Symbol, een nieuwe Dan Brown-serie, de moeite waard?

Jim Pedd, 18 september 2021 om 10:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In 2003 brak Dan Brown door met het boek The Da Vinci Code. Drie van zijn boeken werden uiteindelijk verfilmd met acteur Tom Hanks in de hoofdrol. En nu komt er een serie uit: The Lost Symbol.
In die serie moet Robert Langdon op een speurtocht om een samenzwering op te lossen. Die heeft, als hij er niet in slaagt op tijd te zijn, mogelijk wereldwijd grote gevolgen. En dus zet Langdon alles op alles. Maar is de serie de moeite waard?

De recensies
We zetten enkele recensies voor je op een rij:

The Hollywood Reporter: "Je hebt een serie met heel mooi ontworpen interieurs, musea en galerijen, tempels van de vrijmetselaars en meer. En dan heb je wat acteurs die moeilijk kijken en iets aan je uitleggen. Hoe zwaar de discussie ook is, er zit niet genoeg zuurstof in de ruimte om het vol te houden."

IGN: "Ashley Zukerman's Robert Langdon is een acceptabele alledaagse held met een air van academische arrogantie en ongemakelijkheid per situatie. Maar over het geheel voelt het mysterie wat saai."

Joblo: "De bouwblokken zijn er, maar er ontbreekt gewoon iets. Fans van de boeken zullen van mening zijn dat deze verfilming een bevredigende kijk op het bronmateriaal is, maar het is niet echt een meeslepend avontuur."

IndieWire: "The Lost Symbol voelt iets dat je zou kijken op een zaterdag als de afstandsbediening kwijt is. Peacock lijkt echter van plan te zijn om fans van de Librarian-franchise aan zich te binden. Maar The Lost Symbol voelt op geen enkel moment zo avontuurlijk en ambitieus als het bronmateriaal. Misschien omdat het aanvoelt alsof het vijf jaar te laat komt."
Lees meer over: Dan Brown, The Lost Symbol, Ashley Zuckerman

Populair nieuws