'The Mandalorian' seizoen 3 brengt dit personage terug

'The Mandalorian' seizoen 3 brengt personage terug

De serie The Mandalorian brengt een bekend personage terug voor 't derde seizoen.

Jim Pedd, 17 september 2021 om 19:22

Bo-Katan Kryze debuteerde in live-action in het tweede seizoen van The Mandalorian. Actrice Katee Sackhoff speelde daarin de rol en het einde hintte erop dat ze nog een grote rol heeft in de serie.
Aan het einde van het tweede seizoen kreeg Din Djarin namelijk het Darksaber in handen. En dat gebeurde precies zoals het moest, namelijk via strijd. Waarmee hij de rechtmatige heerser van Mandalore werd, wat Bo-Katan wilde. En daarin zit nog een grote strijd aan te komen.

Onafgemaakte zaken
Tijdens een interview vertelde Sackhoff dat ze denkt wel terug te gaan keren. "De manier waarop Lucasfilm mij achterliet in seizoen 2, een van de wegen die we zouden kunnen volgen, zou onafgemaakte zaken kunnen zijn," vertelde Sackhoff.

"Maar dit ligt veel verder dan waar ik voor betaald krijg. Dat weet ik dus echt niet. Als fan van de serie ben ik heel benieuwd om te zien waar ze mee komen."

Bo-Katan en Din Djarin krijgen het dus nog zwaar als ze gaan botsen in het nieuwe seizoen. Mocht dat tenminste gebeuren. "Ik heb geen idee wanneer Bo-Katan terugkeert," vertelde Sackhoff wel.

We weten dat de opnames van het derde seizoen van de serie binnenkort van start gaan. Het is nog onduidelijk wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn, maar dat zal vermoedelijk niet voor augustus 2022 het geval zijn.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Katee Sackhoff, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws