search
Patrick Wilson, Ted Danson en Jean Smart in 'Fargo'

Patrick Wilson, Ted Danson en Jean Smart in 'Fargo'

Nieuwe namen voor tweede seizoen van deze successerie.

Bram de Groot

FX's Fargo heeft er weer drie nieuwe acteurs bij. Patrick Wilson (A Gifted Man), Ted Danson (Cheers) en Jean Smart (Mr. Robinson) krijgen rollen in de spin-off van de bekende film van de gebroeders Coen.


Wilson is te zien als Lou Solverson, een keurige politieagent die al vier jaar terug is uit Vietnam. Hij is een nederige man, hecht aan zijn vrouw en vader van de vier jaar ouder Molly. Deze rollen moeten nog ingevuld worden.

Danson is Hank Larsson, de Sheriff van Rock County, Minnesota. Hij is een onverstoorbare Tweede Wereldoorlog-veteraan met een voorliefde voor het cowboy-gedachtegoed. Hank is de schoonvader van Lou.

Smart speelt de rol van Floyd Gerhardt, de matriarch van de misdaadfamilie Gerhardt. Ze stond haar man 40 jaar bij, maar nu hij uit beeld is, denkt ze dat het haar beurt om de zaken te bepalen.

Reeds genoteerde namen zijn Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Jeffrey Donovan en Nick Offerman. Het tweede seizoen van Fargo keert terug naar 1979 en focust zich op het hoofdpersonage Lou die terugkeert uit Vietnam. Hij doet onderzoek naar de misdaad in de stad Minnesota. Het tiendelige tweede seizoen moet ergens in 2015 in première gaan op FX.

Aanbevolen artikelen