search
Eerste blik op grote scifi-serie 'Foundation' van Apple TV+!
Series / Trailer

Eerste blik op grote scifi-serie 'Foundation' van Apple TV+!

Apple TV+ noemt het bronmateriaal 'het grootste sciencefictionwerk aller tijden'.

Waar HBO vol inzet op meer Game of Thrones, Netflix scoot met The Witcher en Prime Video komt met de series The Wheel of Time en The Lord of the Rings richt Apple TV+ zijn pijlen op de scifi-serie Foundation.

Nu hebben we hieronder de eerste beelden uit de serie die gebaseerd is op de boeken van schrijver Isaac Asimov. Foundation vertelt het verhaal van een groep verschoppeling op hun memorabele reis om de mensheid te redden en de beschaving weer op te bouwen te midden van de val van het Galactische Rijk.

Trailer / First Look grootse serie Foundation
Er zijn rollen voor onder meer Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton, Terrence Mann en Alfred Enoch. Eerder werd de serie al het Game of Thrones van Apple TV+ genoemd en onderstaande eerste beelden bewijzen dat er flink wat energie in de serie is gestoken.

Foundation gaat op 24 september 2021 in première op Apple TV+ en de eerste twee afleveringen heten "Foundation" en "Preparing to Live". De aftrap werd geregisseerd door Rupert Sanders (Ghost in the Shell, 2017) en geschreven door onder meer David S. Goyer (The Dark Knight).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen