'The Flash' gaat in seizoen 8 vooral over dit personage

De ziekte van het personage Iris West staan centraal in het nieuwe seizoen.

Bram de Groot, 19 september 2021 16:02

Later dit jaar keert de superheldenserie The Flash terug voor het achtste seizoen. Het seizoen krijgt een grootste aftrap met de vijfdelige "Armageddon"-reeks. Nu wordt duidelijk dat er daarna een grote rol weggelegd is voor het personage Iris West.
Het personage van actrice Candice Patton zal in seizoen acht dus een groot aandeel gaan krijgen. Dit zei Eric Wallace tegenover TV Line. Met name de 'tijdziekte' van Iris zal in beeld komen volgens de showrunner.

Grote rol voor Iris West
"Iris' tijdziekte wordt behandeld na 'Armageddon'," zei Wallace. "Het oplossen van de tijdziekte van Iris is een belangrijk deel van het hele seizoen, en het zal het hele seizoen duren om het op te lossen. En dat zal grote gevolgen hebben voor de relatie en het huwelijk van Barry en Iris."

Uiteraard is de tijdziekte het gevolg van de gebeurtenissen in seizoen zeven dat in juli dit jaar werd afgerond na achttien afleveringen. Het achtste seizoen start op 16 november dit jaar.

In de "Armageddon"-aftrap zien we rollen voor onder meer Javicia Leslie als Batwoman, Brandon Routh als The Atom, Cress Williams als Black Lightning, Chyler Leigh als Sentinel, Kat McNamara als Mia Queen, Osric Chau als Ryan Choi, Tom Cavanagh als Eobard Thawne en Neal McDonough als Damien Darhk.Bron: TV Line

Lees meer over: The Flash, Flash, The CW, Grant Gustin, Grey Damon

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws