search
Gruwelijke poster 'American Horror Story: Double Feature'
Series / Posters

Gruwelijke poster 'American Horror Story: Double Feature'

Het nieuwe seizoen van de populaire serie wordt er een zoals je nog nooit hebt gezien.

Het tiende seizoen van American Horror Story arriveert volgende maand, maar fans wisten eerder deze week nog steeds niet precies waar de nieuwe afleveringen over gaan. De nieuwe poster geeft in elk geval een goed idee daarover!

Het nieuwe seizoen draagt de subtitel Double Feature, en dat is toepasselijk aangezien er twee verschillende verhalen worden verteld.

Afgelopen dinsdag werd een teaser-trailer vrijgegeven door FX. Hierin werden al een paar vragen over het nieuwe seizoen beantwoord, maar er werden ook nieuwe vragen opgeroept...

Op onderstaande poster zien we het hoofd van een alien dat door woestijnzand naar boven komt, en eronder een soort zeemonster dat onder water leeft. Een gruwelijke, maar zeer effectieve poster als je het ons vraagt!

In het nieuwe seizoen van American Horror Story zien we een hoop bekende gezichten opdagen, zoals Denis O'Hare, Sarah Paulson, Evan Peters, Finn Wittrock en Kathy Bates. Ook zijn er nieuwkomers als Macaulay Culkin, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Leslie Grossman, Angelica Ross, Ryan Kiera Armstrong en Neal McDonough.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen