'The Big Bang Theory'-actrice over het seksualiseren van haar personage

'The Big Bang Theory'-actrice over Penny

Penny werd in The Big Bang Theory behoorlijk geseksualiseerd. Hoe was dat voor Kaley Cuoco?

Jim Pedd, 28 september 2021 om 07:16

Jarenlang was The Big Bang Theory een serie die mensen elke week weer konden kijken. Maar de CBS-sitcom is voorbij sinds 2019. Gelukkig blikken castleden nog regelmatig terug op wat de serie ons te bieden had.
Zo ook actrice Kaley Cuoco die de volle speelduur te zien was als het personage Penny. Tijdens een interview met W Magazine vertelde Cuoco over de manier waarop Penny in eerste instantie best wel geseksualiseerd werd.

Niet helemaal prettig
"Ik begon met Big Bang toen ik 21 jaar oud was. Ik speelde het knappe buurmeisje van de nerds, nietwaar?" legde Cuoco uit.

"Het ging allemaal om de korte broekjes en laag uitgesneden shirts. Maar mettertijd groeide Penny op en ook Kaley werd volwassen. Ineens vroeg ik om een shirt met lange mouwen, om een loafer en wilde ik geen hoge hakken meer zien. Ik had elke kleur Uggs. Uggs met shorts."

De actrice vindt het niet heel erg dat het zo ging. "Toen ik 21 jaar oud was, was het geweldig om te doen. Ik wilde mijzelf laten zien. Je zou me nu echter niet meer zien in een sexy kattenkostuum. Niet nog eens."

Je kan alle seizoenen van The Big Bang Theory streamen op Netflix.Bron: ComicBook

Lees meer over: The Big Bang Theory, Kaley Cuoco, CBS

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws