'The Big Bang Theory'-ster had knallende ruzie

'The Big Bang Theory'-ster had knallende ruzie

Actrice Mayim Bialik had keiharde ruzie met Neil Patrick Harris, vertelt ze.

Jim Pedd, 3 oktober 2021 om 18:28

The Big Bang Theory-ster Mayim Bialik blijkt behoorlijk ruzie gehad te hebben met Neil Patrick Harris. De twee begonnen tegelijk hun carrière, als tieners in de jaren negentig.
Bialik kreeg een kleine rol in de medische dramaserie Doogie Howser, M.D. met Harris in de hoofdrol en omgedraaid verscheen hij in de sitcom van Bialik, Blossom. Maar hoewel de twee snel vrienden werden, bleef dat niet zo.

Flink ruzie maken
Bialik besloot een pauze te nemen van haar tijd als actrice, en ging naar school. Haar comeback was in de serie The Big Bang Theory seizoen 3, toen ze haar debuut maakte als het personage Amy Farrah-Fowler.

De twee blijken flink ruzie gemaakt te hebben. Harris stopte haar toen zij zei dat ze niet op wilde staan nadat Harris Rent gespeeld had. Bialik realiseerde zich dat er iets mis ging, en sprong daarom op om mee te klappen met de staande ovatie. Maar dat ging niet goed.

"Als je vriend in het stuk zit en iedereen aan het einde klapt, en jij tegen je vriendje zegt: 'ik wil hier niet voor opstaan', en dan omhoog kijkt en je ziet dat Neil Patrick Harris naar je kijkt, heb je een slechte dag."

"Hij zei, en ik maak geen grap: 'Waarom zei je dat je niet op wilde staan?' Het was verschrikkelijk. Het was echt slecht."

Je kunt The Big Bang Theory streamen op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Mayim Bialik, Neil patrick Harris, Ruzie, The Big Bang Theory

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws