search
'This Is Us'-ster helemaal kapot van het einde
Series / Nieuws

'This Is Us'-ster helemaal kapot van het einde

Milo Ventimiglia was helemaal kapot van het einde toen hij het zag.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Milo Ventimiglia onthulde dat de finale van This Is Us voor hem enorm pijnlijk was om te zien. Niet omdat hij slecht is, maar omdat het hem gewoon pijn deed na jaren in de serie gespeeld te hebben.

Ventimiglia speelt de hoofdrol van Jack in de serie van NBC die in 2017 van start ging. We volgen de levens van Jack en zijn vrouw Rebecca Pearson en hun drie kinderen, de tweeling Kevin en Kate en hun geadopteerde zoon Randall. Het verhaal springt door meerdere tijdperken en vertelt meerdere perspectieven.

Grote hit
This Is Us bleek meteen bij de start al een succes te zijn en kreeg van NBC vrijwel meteen meerdere seizoenen. NBC besloot tegelijk om de serie, zoals maker Dan Fogelman voor ogen had, met seizoen 6 te laten stoppen.

Tijdens een interview met US Magazine vertelde de acteur het een enorm bevredigend einde te vinden:

"Ik vind het prachtig. Ik denk ook dat het ongelofelijk bevredigend is, prachtig gewoon. Ik was twee weken geleden met Dan op de set en hij vertelde over wat dingen die ik nog niet wist van het einde. Ik was daar met Mandy [Moore]. We keken elkaar aan en waren opgewonden over het idee terug te keren en het te maken, maar we waren ook echt kapot als menselijke wezens omdat we weten dat het mensen echt heel erg gaat raken. Het is geweldig, ik kijk er echt naar uit."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen