Netflix verandert megahit 'Squid Game' om problemen te voorkomen

Het telefoonnummer van een man die duizenden telefoontjes kreeg is weg.

Jim Pedd, 5 oktober 2021 19:57

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een man in Zuid-Korea kreeg ineens duizenden telefoontjes en tekstberichten nadat zijn telefoonnummer in de serie Squid Game van Netflix te zien was.
Decider meldt dat op de achterkant van een zakenkaartje het nummer van een schaduwachtige organisatie staat. Die organisatie faciliteert in de serie de dodelijke spellen waar de serie om draait.

Een shot verwijderd
Sinds het nieuws naar buiten kwam dat de man een hele grote rits aan telefoontjes kreeg over de serie, heeft Netflix besloten de boel te veranderen.

"Samen met het productiebedrijf werken we eraan om deze zaak op te lossen, en editen we scènes waar nodig met nummers erin."

De man vertelde tijdens een interview dat hij in eerste instantie niet wist waarom hij zoveel gebeld werd, tot een vriend van hem vertelde dat zijn nummer erin zat. Sindsdien krijgt hij tegen de 4.000 telefoontjes per dag op dit moment.

In het eerste seizoen van Squid Game volgen we arme spelers die een spel spelen op leven en dood, voor een miljoenenprijs. Je kunt Squid Game nu op Netflix streamen.
Bron: Decider

Lees meer over: Squid Game, Netflix, Zuid Korea, telefoon

Populair nieuws