Netflix brengt mogelijk fanfavoriet personage terug in 'Manifest'

Netflix brengt fanfavoriet personage terug

De serie Manifest komt snel naar Netflix met een vierde seizoen en dat is heel speciaal!

Jim Pedd, 12 oktober 2021 om 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Matt Long schijnt in onderhandeling te zijn voor een rol in het vierde seizoen van de serie Manifest. Zijn personage werd in het tweede seizoen van Manifest geïntroduceerd.
We leerden matt Long kennen als Zeke Landon in de serie. Hij was een wandelaar die tijdens een sneeuwstorm gevangen raakte in een grot. Gedurende een jaar dachten velen dat hij dood was, maar hij keerde net als de passagiers van Flight 828 terug naar de wereld van de levenden.

Manifest seizoen 4
Long's personage wordt de eerste persoon die zijn sterfdatum weet te overwinnen nadat hij het leven van Cal Stone redt, die een passagier op de vlucht was.

NBC maakte drie seizoenen van Manifest, dat ooit gepland was voor zes seizoenen. Maar nadat het derde seizoen met een cliffhanger eindigde, werd de serie geannuleerd door de zender. Vervolgens kondigde Netflix aan een vierde en laatste seizoen te maken.

Dat krijgt in totaal 20 afleveringen en brengt veel personages terug. Deadline stelt nu dat Long in onderhandelingen is om als 'series regular' terug te keren.

Eerder leek dat niet mogelijk omdat hij verbonden was aan de pilot van Getaway, een dramaserie van NBC. Het netwerk koos er uiteindelijk voor om die serie niet te maken, waarmee Long ruimte in z'n agenda heeft.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Manifest, Netflix, Matt Long

Populair nieuws