'The Flash'-cast faalt volledig in deze video van seizoen 7

'The Flash'-cast faalt volledig in deze video

De cast van The Flash worstelt behoorlijk met zichzelf tijdens de opnames en dat is heel geinig.

Jim Pedd, 10 oktober 2021 om 09:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Dvd en Blu-ray release van The Flash: The Complete Seventh Season komt eraan. En die brengt weer wat nieuwe verhalen rond de snelste man op Aarde tot leven.
Warner Bros. Home Entertainment kwam met een geinige gag reel die toegevoegd is aan het materiaal op de thuismedia-uitgave van de serie The Flash. En die laat zien dat de cast het bijna niet bij elkaar houdt tijdens sommige momenten op de filmset.

Zevende seizoen
Iedereen, van Jay Garrick tot Bart Allen, heeft te dealen met deze issues. Het is dus zeker niet iets dat bij een bepaalde generatie hoort of iets dergelijks.

Duidelijk is dat de hele The Flash-familie zo nu en dan even een reset nodig heeft om helemaal klaar te zijn voor de opnames. In een van de eerste shots in de video hoor je een van de acteurs zeggen: "Ik wil een reel van ons allemaal waarin we de afgelopen zeven jaar telkens wel goed zaten".

Het is maar de vraag of ze dat moment zo gemakkelijk gaan vinden als je zo kijkt naar deze video. Hieronder kan je de toch behoorlijk hilarische beelden zien.


The Flash is in z'n geheel op Netflix te streamen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, Gag Reel, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws