Prime Video gunt hitserie nieuw seizoen

Prime Video gunt hitserie nieuw seizoen

De serie Jack Ryan krijgt een vierde seizoen van Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 16 oktober 2021 11:52

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Prime Video geeft Jack Ryan een vierde seizoen. En dat niet alleen. Ant-Man acteur Michael Peña is ook gecast in het nieuwe seizoen.
De actiethriller ging in 2018 van start en volgt de CIA-analist die gespeeld wordt door John Krasinski. Hij had in het begin een kantoorbaantje bij de CIA, maar werd het veld in gestuurd nadat hij via een reeks dubieuze bankoverboekingen een groter complot bloot wist te leggen. Naast Krasinski zijn er ook hoofdrollen voor Wendell Pierce, Abbie Cornish, Michael Kelly en Ali Suliman.

Vierde seizoen
De serie moet nog van start gaan met een derde seizoen, waarin Ryan beschuldigd wordt van deelname in een samenzwering en op de vlucht moet slaan. Hij wordt gezocht door de CIA, en een internationale organisatie, en reist door Europa om een wereldwijd conflict te voorkomen.

Kijkers moeten dus nog even wachten, maar krijgen wel alvast een nieuw seizoen aangekondigd. Wanneer dat te zien is, is niet bekend.

Jack Ryan wordt in meerdere landen opgenomen en kreeg tot nu toe telkens weer een nieuw seizoen nog voordat men van start was. Zo bestelde Prime Video een tweede seizoen nog voordat het eerste te zien was en deed men dat ook voor het derde en nu dus het vierde.

Welke rol Peña gaat spelen is trouwens niet bekend, al is hij in meerdere afleveringen te zien. Jack Ryan staat op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jack Ryan, Amazon, Prime Video, John Krasinksi

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws