Gruwelijke moord in 'Fear the Walking Dead'

Gruwelijke moord in 'Fear the Walking Dead'

Victor Strand gaat eigenlijk veel te ver in de serie Fear the Walking Dead.

Jim Pedd, 19 oktober 2021 om 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead kent een behoorlijk gruwelijk moment in de eerste aflevering van zijn zevende seizoen. Daarmee schokt de serie weer behoorlijk.
Deze week was de aflevering The Beacon te zien. Victor Strand gaat weer lekker ver in de nieuwe aflevering van de hitserie van AMC. Ditmaal met een moord die hem eigenlijk niet vergeven zou moeten worden. Waarmee Strand weer een stapje dichter bij de afgrond staat.

Fear the Walking Dead-moord
Fear the Walking Dead pikt de draad op na afloop van de gigantische conclusie van het zesde seizoen. Daarin wist Teddy te slagen in zijn opzet en maar liefst tien kernbommen af te laten gaan boven Texas.

De staat werd daardoor grotendeels onbewoonbaar, waarmee onze personages in een nog zwaarder terrein moeten zien te overleven.

En dat gaat levens eisen, waaronder dat van Will, die deze aflevering op gruwelijke wijze door Strand vermoord werd.

Aan het einde van de aflevering besluit Strand Will van het dak van een gebouw te duwen, waar ze samen op Alicia aan het wachten waren. Hij vermoordt Will willens en wetens, ervoor zorgend dat Alicia niks met hem te maken wil hebben en Strand daarmee ook meteen geen gevoelens voor haar hoeft te hebben, die hij natuurlijk juist wel heeft. "Dat is zijn Darth Vader moment, waarin hij kiest die connectie in zijn hart af te snijden voor zijn macht en om te beschermen wat hij opgebouwd heeft", aldus Ian Goldberg.

Fear the Walking Dead stream je via Prime Video.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Victor Strand

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws