Deze Netflix-serie lijkt voorbij succes 'The Queen's Gambit' te gaan

En het lijkt er zelfs op dat The Queen's Gambit straks niet meer de best bekeken miniserie van Netflix is.

Bram de Groot, 20-10-2021 12:49

Op Netflix verschijnen aan de lopende band series die erg sterk worden bekeken, ook miniseries. Even geleden wist The Queen's Gambit met Golden Globe-winnaar Anya Taylor-Joy hoge ogen te gooien en is de tot op heden best bekeken miniserie van de streamingdienst. Maar daar lijkt verandering in te gaan komen.
Het is uiteraard niet Squid Game (dat geen miniserie zal blijken) maar wel de dramaserie Maid dat als miniserie heel wat kijkers trekt. Het drama met Margaret Qualley en Andie McDowell zou door 67 miljoen huishoudens zijn bekeken in nog geen maand tijd.

Maid beter bekeken dan Queen's Gambit
The Queen's Gambit van bedenkers Scott Frank en Allan Scott zou door zo'n 62 miljoen huishoudens zijn bekeken in de eerste maand. Net als Maid (97%) werd The Queen's Gambit erg sterk ontvangen met 96% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

Sinds 1 oktober staat Maid op Netflix met tien afleveringen en je ziet ook rollen voor onder meer Nick Robinson, Anika Noni Rose, Tracy Vilar en Billy Burke.


Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.Bron: comicbook

Lees meer over: Maid, Netflix, Margaret Qualley, Nick Robinson, Anika Noni Rose, Andie MacDowell, The Queens Gambit

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos