'Only Murders in the Building' komt met antwoorden

'Only Murders in the Building' komt met antwoorden

Eindelijk komt de serie met antwoorden op de vele vragen die er nog zijn.

Jim Pedd, 21 oktober 2021 om 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

John Hoffman, de uitvoerend producent van Only Murders In The Building, bevestigt dat het tweede seizoen wat losse eindjes van het eerste seizoen op zal lossen.
In de serie Only Murders In The Building spelen legendes Martin Short en Steve Martin samen met Selena Gomez de hoofdrollen. Zij zijn drie true-crime podcasters die in een groot gebouw leven in New York (The Arconia genaamd) en besluiten de mysterieuze dood van een van de bewoners te onderzoeken. En dat doen ze met een podcast. Al snel ontdekken ze gigantisch duistere geheimen.

Only Murders In The Building
De serie Only Murders In The Building bleek enorm populair en kende aan het einde van zijn tiende aflevering een redelijk gesloten eind wat de eerste moord betreft, al is de mogelijkheid voor een tweede seizoen duidelijk opengezet met de moord op manager Bunny.

Tegenover Deadline zegt Hoffman dat het tweede seizoen alles wat niet logisch lijkt aan de eerste moord op moet lossen.

"Ik kan niet geloven dat het eerste seizoen al voorbij is. Als er nog vragen open staan, is dat bewust. Er zijn wat losse eindjes en dat was bewust. We wilden wat aanwijzingen achterlaten waarbij mensen denken: 'Wacht eens even dat kan ik niet volgen'. Hopelijk kunnen we dat goed en bevredigend oplossen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Only Murders in the Building, raadsel

Populair nieuws