search
Brute slachtpartijen in de epische serie 'Vikings'
Series / Video/clip/featurette

Brute slachtpartijen in de epische serie 'Vikings'

Vikingheld Ragnar Lothbrok startte een zesdelige slachtpartij in de serie Vikings.

Het blijft een opvallende situatie dat bepaalde series in Nederland op Netflix staan en in een buurland alleen te zien zijn op bijvoorbeeld Amazon Prime Video. Dit geldt bijvoorbeeld voor de succesvolle serie Vikings.

Hieronder zie je een promo van Amazon Prime Video UK voor de historische dramaserie. In de beelden zie je heel wat van het geweld voorbijkomen. Van Ragnar die in een slangenkuil wordt gegooid tot Bjorns epische eindstrijd. Het zijn enkele van de meest memorabele sterfscènes uit de serie.

Video met grootste en emotionele doden
In onderstaande video The Biggest & Most Emotional Deaths From Vikings zien we zoals de titel van de video al zegt de grootste en meest emotionele doden in de topserie die je in Nederland op Netflix vindt.In het harde drama Vikings volgen we de avonturen van de Vikingheld Ragnar Lothbrok, die het rijk van de Noormannen uitbreidt door zich te meten met een ongeschikte leider zonder visie. Met onder meer Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen, Gustaf Skarsgård, Jessalyn Gilsig, George Blagden en Gabriel Byrne.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen