Disney+ voegde deze opvallende 3 series nieuw toe

Disney+ voegde deze 3 series nieuw toe

Het was wel een toffe week met een opvallende nieuwe serie op Disney+.

Jim Pedd, 23 oktober 2021 om 13:43

Elke zaterdag zetten we alle nieuwe toevoegingen aan Disney+ voor je op een rij. Dat doen we vandaag natuurlijk ook.
Er zijn drie toffe nieuwe series toegevoegd aan het aanbod van Disney+:

Apocalypse: War of the Worlds: De Koude Oorlog, die aanving in 1945 en duurde tot 1991, is een geschiedenis die bepaald werd door de confrontatie van twee werelden en twee systemen. Het kapitalistische Westen, gedomineerd door de machtige Verenigde Staten, neemt het op tegen het communistische Oosten, het Sovjetrijk. Beide partijen bezitten het ultieme wapen: de atoombom. Geen van beide partijen kan die echter gebruiken, omdat het gevaar van een nucleaire apocalyps te groot is. Deze balans van angst zorgt paradoxaal genoeg voor een halve eeuw vrede en welvaart in het Westen; elders in de wereld weerklinkt echter wapengekletter.

Pagan Peak: Wanneer een gruwelijk geèˆnsceneerd lichaam wordt gevonden op een bergpas in de Alpen, dichtbij de Duits- Oostenrijkse grens, worden twee rechercheurs gestuurd voor onderzoek. Voor de Duitse detective Ellie is dit de eerste echte uitdaging van haar carriè€re; haar Oostenrijkse tegenhanger Gedeon lijkt echter alle ambities in zijn werk te hebben verloren. Al snel ontdekken ze meer plaats delicten met symbolisch geposeerde slachtoffers, die doen denken aan heidense rituelen.

Studio Tarara: 1993. Achter de schermen van VTM verliezen de acteurs van de populaire sketchshow Studio Tarara zich in een spiraal van zelfdestructie. Ricky is verslaafd aan drank en drugs, Sandra aan seks en Jean is een machtsgeile pervert. Er is hoop wanneer zowel Ricky als Sandra de liefde vinden, maar een onverwachte zelfmoord sleurt de hele studio mee in een onderzoek.

Lees meer over: Disney Plus, weekoverzicht

Populair nieuws