Gave serie 'Locke & Key' seizoen 2 op Netflix!

Check de recap van seizoen een van de fantasy-horrorserie Locke & Key van Netflix.

Bram de Groot, 23-10-2021 14:55

Gisteren ging op Netflix het tweede seizoen van de serie Locke & Key in première. De Amerikaanse fantasy-horrorserie van de streamingdienst is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks uit 2008-2013 van schrijver Joe Hill en tekenaar Gabriel Rodriguez.
In de serie zien we drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten - en geheimen - leiden. In seizoen twee gaat het verhaal weer verder!

Recap van seizoen één
In de serie zien we rollen van onder meer Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Petrice Jones en Griffin Gluck en het tweede seizoen bestaat uit opnieuw tien afleveringen.

Hieronder zie je de video Locke and Key Season 1 Recap van de serie, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van wat er tijdens seizoen een gebeurde. Kijk seizoen twee nu op Netflix!
Bron: Netflix

Lees meer over: Locke and Key, Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Griffin Gluck

Populair nieuws

Populair nieuws