'Only Murders in the Building' gaat compleet veranderen in seizoen 2

'Only Murders in the Building' wordt anders

Het tweede seizoen van Only Murders in the Building doet het even anders.

Jim Pedd, 25 oktober 2021 om 07:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een van de bedenkers van de serie Only Murders in the Building hint ernaar dat de serie het helemaal anders zou kunnen doen in toekomstige seizoenen.
De serie Only Murders in the Building is een blend van moordmysterie en komedie. De serie focust zich op drie vreemden, die leven in een appartementencomplex: het fictieve Arconia-gebouw. Ze delen een liefde voor true crime en maken een populaire podcast rond de moord op Tim Kono.

Het anders doen
Only Murders in the Building zat vol met leuke verrassingen. De twist aan het einde van het eerste seizoen was vooral een goede, want ineens was Bunny - het meest prominente bestuurslid van Arconia, ook dood en was een tweede seizoen duidelijk opgezet.

John Hoffman heeft alvast een idee voor een toekomstig seizoen. Dat vertelde hij tijdens een interview met ELLE, waarbij hij ook meteen meedeelde dat het nieuwe seizoen het anders kan gaan doen wat de setting betreft.

"Wat voor mij interessant is in seizoen 2 - zonder al te veel weg te willen geven - we breiden hun verhalen nog wat uit. In New York duurt het niet zo lang voordat een interessant verhaal het tot het nieuws schopt. Dus dit is een uitbreiding die rond ieders leven gebeurt en in de podcast. Ik denk dat daarin iets zit dat ons helpt de serie uit te bouwen, misschien wel buiten het gebouw, in toekomstige seizoenen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Only Murders in the Building, John Hoffman, Selena Gomez

Populair nieuws