search
Gave posters voor Ciri en Yennefer voor 'The Witcher' seizoen 2
Series / Nieuws

Gave posters voor Ciri en Yennefer voor 'The Witcher' seizoen 2

De personages uit The Witcher keren op 17 december terug op Netflix.

Een paar dagen geleden zagen we al een poster voor Geralt of Rivia (Henry Cavill) en nu hebben we vergelijkbare affiches voor de vrouwelijke personages Princess Cirilla a.k.a. Ciri (Freya Allen) en Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra). Check deze hieronder.

De synopsis van The Witcher seizoen 2 luidt als volgt: Ervan overtuigd dat Yennefers leven verloren is gegaan in de Slag bij Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent, zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent streven naar suprematie, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.

Posters voor belangrijke personages
Hieronder zie je posters voor Princess Cirilla a.k.a. Ciri (Freya Allen) en Yennefer of Vengerberg (Anya Chalotra) en het eerder verschenen affiche van Geralt of Rivia (Henry Cavill).

The Witcher seizoen twee verschijnt op 17 december op Netflix. Het eerste seizoen staat uiteraard gewoon op de streamingdienst.






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen