search
Sabrina-ster over haar terugkeer in 'Riverdale'
Series / Nieuws

Sabrina-ster over haar terugkeer in 'Riverdale'

Kiernan Shipka is terug als Sabrina the Teenage Witch in de serie Riverdale.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sinds bekend werd gemaakt dat Kiernan Shipka de rol Sabrina Spellman zou spelen in Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina hopen fans al op een crossover met Riverdale.

Het leek erop dat die kans gemist werd, toen Netflix besloot een punt achter de serie te zetten. Maar vorige maand bleek dat Shipka terugkeert in Riverdale, waarin ze een paar momenten te zien is in de rol. Tijdens een interview vertelde ze hoe erg zij daarnaar uitkijkt.

Riverdale-terugkeer
"Ik denk dat het geen kwestie van jonger of ouder is," begon Shipka tijdens een gesprek met de site ComicBook.com.

"Het was echt interessant voor mij om als haar terug te keren, want ik had de rol al twee jaar niet meer gespeeld. Het verbaasde mij heel erg hoe snel zij het weer overnam. Het was alsof ik ging fietsen. Ik heb nog nooit iemand gespeeld, daarna niet, om terug te keren en het nog eens te doen. Ik wist niet hoe dat zou zijn, maar merkte heel snel dat het heel leuk was om te doen."

Riverdale kan je op Netflix streamen. Komende maand zal de streamingdienst beginnen met een wekelijkse uitzending van een nieuwe aflevering.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen