search
Regisseur gevonden voor 'Minority Report' pilot
Series / Nieuws

Regisseur gevonden voor 'Minority Report' pilot

De klus gaat naar Mark Mylod, bekend van 'Once Upon a Time' en 'The Affair'.

Onlangs vernamen we dat Fox groen licht had gegeven voor een tv-serie rondom Minority Report, een sciencefictionfilm van Steven Spielberg die hij baseerde op het gelijknamige korte verhaal van Philip K. Dick. Inmiddels zijn we anderhalve week verder en meldt Deadline dat Mark Mylod (Once Upon a Time, The Affair) is aangesteld om de pilot te regisseren. Hij zal daarbij gebruik maken van een script van Max Borenstein (Godzilla, 2014).


Het project van Spielbergs Amblin TV speelt zich tien jaar later af dan de gebeurtenissen in de film. Het verhaal volgt een van de drie precogs die er vanwege de constante toekomstvisioenen niet in slaagt om een normaal leven te leiden. Na een ontmoeting met een vrouwelijke rechercheur, een met een zwaar verleden, beseft de precog dat hij met zijn gaven iets voor de wereld kan betekenen.

Minority Report (2002), met hoofdrollen voor o.a. Tom Cruise, Colin Farrell, Samantha Morton en Max von Sydow, haalde wereldwijd 358,4 miljoen dollar binnen. In de toekomst worden criminelen gearresteerd door een speciaal team, voordat ze een misstap hebben begaan. John Anderton (Cruise) werkt bij het team en wordt op een gegeven moment beschuldigd van een toekomstige misdaad. Hij vlucht en probeert zijn onschuld te bewijzen.

Kevin Falls gaat als showrunner aan de slag. Minority Report heeft nog geen premièredatum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen