search
David Duchovny heeft zin in vervolg op 'The X-Files'
Series / Nieuws

David Duchovny heeft zin in vervolg op 'The X-Files'

Alleen Gillian Anderson moet haar interesse nog laten blijken.

Afgelopen weekend werd bekend dat Fox plannen heeft om The X-Files nieuw leven in te blazen. Acteur David Duchovny heeft nu laten weten dat hij er klaar voor is om opnieuw de rol van agent Fox Mulder te spelen. Gisteren liet Duchovny aan USA Today weten dat hij meer dan bereid is om het avontuur opnieuw aan te gaan samen met Gillian Anderson en (bedenker) Chris Carter.


Fox TV Group-voorzitter Gary Newman kondigde tijens een presentatie van het kanaal aan dat ze in gesprek zijn om Carts klassieke tv-serie te doen herleven. Newman zei daarnaast dat hij Duchovny en Anderson graag opnieuw de hoofdrollen zou willen zien spelen. De 54-jarige Duchovny voegde aan zijn opmerkingen toe dat hij ervan uitgaat dat dit allemaal snel zal gaan gebeuren. Hij liet ook weten dat het volgens hem niet een heel seizoen zal zijn, maar eerder een soort miniserie.

The X-Files werd tussen 1993 en 2002 uitgezonden en omvatte 202 afleveringen. Daarnaast werd er een film gemaakt die tussen seizoenen 5 en 6 afspeelde en een tweede film in 2008. De serie vergaarde in totaal 21 Emmy-nominaties en kreeg ook een spinoff-serie genaamd The Lone Gunmen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen