search
'Star Trek'-franchise komt met meer films
Series / Nieuws

'Star Trek'-franchise komt met meer films

Het worden hele mooie tijden op Star Trek, meer nog dan het al waren.

De Star Trek-franchise wordt groter en groter. Paramount Pictures voegt weer een nieuwe serie toe aan het lange lijstje, namelijk Star Trek: Prodigy.

Die animatieserie is specifiek gericht op een jonger publiek. De show draait om een stel tieners die ontsnappen uit hun gevangenis en een verlaten Starfleet-schip aantreffen. Met behulp daarvan proberen ze te ontkomen, waarbij ze het hele Delta-kwadrant kunnen verkennen. Bovendien leren ze een hologramversie van Janeway kennen.

Star Trek-film
Star Trek: Prodigy laat zien dat de franchise voor een jonger publiek interessant zou kunnen zijn. En dus verkent Paramount de mogelijkheid om de boel flink uit te breiden.

"De data zijn behoorlijk duidelijk. Maar we moeten geduldig zijn, want we denken dat de serie geweldig is en al onze verwachtingen overtreft," laat Paramount Pictures CEO Brian Robbins in een interview met The Hollywood Reporter weten.

"Ik twijfel er niet aan dat we meer gaan maken. Alex [Kurtzman] en ik hebben het over hoe een bioscoopversie van deze serie eruit zou kunnen zien. Dat soort gesprekken voeren we. Maar we kijken er echt enorm naar uit."



Aanbevolen artikelen