Zo begint 'Riverdale' seizoen 6

Zo begint 'Riverdale' seizoen 6

Het zesde seizoen van Riverdale gaat het nog wat anders doen dan eerdere seizoenen.

Jim Pedd, 31 oktober 2021 om 08:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een paar weken geleden rondde Riverdale zijn vijfde seizoen af. En over een kleine twee weken is het zesde seizoen al te zien. The CW komt nu met een officiële synopsis voor een interessante crossover.
Riverdale krijgt nu de opmerkelijke crossover met Chilling Adventures of Sabrina waar fans al een hele tijd op hopen. Het begint in Chapter Ninety-Six: Welcome to Riverdale.

De eerste synopsis
Riverdale begint met een vijf afleveringen tellend evenement, waarbij we onder meer Sabrina de Teenage Witch te zien krijgen. De aflevering is geschreven door Roberto Aguirre-Sacasa en geregisseerd Gabriel Correa.

"Na de explosie die seizoen vijf tot een einde bracht, begint een nieuwe dag in het stadje RiverVALE, waarin alles is zoals het moet zijn. Veronica en Reggie zijn nu het powercouple van het stadje, en Judhead en Tabitha gaan samenwonen. Maar met Cheryl die een terugkeer eist naar het vroegere normaal, zal die rust niet altijd blijven. En hoe kunnen Archie en Betty dit overleefd hebben?"

Fans die hopen dat ze Sabrina Morningstar al in de première van seizoen zes zullen zien, moeten nog even wachten. Ze is pas in aflevering 99 van de serie te zien, The Witching Hour(s).

Je kan Riverdale zien op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Riverdale, The CW, seizoen 6

Populair nieuws