search
Deze 11 series kan je nu nieuw streamen op Netflix!
Series / Streaming-diensten

Deze 11 series kan je nu nieuw streamen op Netflix!

Netflix voegde elf series toe, waaronder het nieuwe seizoen van Narcos: Mexico.

Het was weer heerlijk druk op streamingdienst Netflix. De streamingdienst voegde elf nieuwe series toe, en die zetten we voor je op een rij. Beginnende uiteraard met de series die nieuwe afleveringen gekregen hebben.

Supergirl (S06E18): Nyxly en Lex beramen plannen voor de Totems, Kara geeft Alex advies over Esme, Brainy krijgt slecht nieuws en William voelt zich verraden door Andrea.

The Club: In het kosmopolitische Istanbul van de jaren vijftig werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

The Unlikely Murderer: In deze serie wordt verteld hoe een man die een getuige van de moord op de Zweedse premier Olof Palme beweert te zijn, mogelijk met moord is weggekomen.

Big Mouth (seizoen 5): In deze gedurfde comedy van ware vrienden Nick Kroll en Andrew Goldberg zetten de verrassingen en verschrikkingen van de puberteit het leven van tieners op zijn kop.

Glória: Spionnen, leugens en geheimen tieren welig in 1968 in Glória do Ribatejo, waar een bevoorrechte ingenieur van Radio Free Europe Portugal bespeelt tijdens de Koude Oorlog.

Narcos: Mexico (seizoen 3): Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

Arcane: Tussen de twee steden Piltover en Zaun vechten twee zussen aan rivaliserende kanten van een oorlog tussen magische technologieën en clashende overtuigingen.

Below Deck: Mediterranean (3 seizoenen): Vaar mee met kapiteins Sandy en Mark en volg hoe ze omgaan met wilde scheepsbemanningen en veeleisende gasten op een jacht op de pittoreske Middellandse Zee.

Angry Birds (2 seizoenen): Red, Chuck en hun gevederde vrienden beleven allerlei avonturen tijdens het bewaken van de eieren, die lastige varkens telkens uit het nest trachten te stelen.

Ridley Jones (2 seizoenen): De dappere en nieuwsgierige Ridley en haar vriendjes beschermen de schatten van het museum en bewaren zijn magische geheim: alles komt 's nachts tot leven!

Catching Killers: In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen