'Better Call Saul' seizoen 6 gaat je omver blazen

'Better Call Saul' seizoen 6 gaat je omver blazen

Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul wordt schokkend, vertelt een van de castleden.

Jim Pedd, 5 november 2021 om 12:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Rhea Seehorn zegt dat het zesde seizoen van Better Call Saul mensen omver zal blazen. Na het vijfde seizoen werd de band tussen Kim Wexler (het personage van Seehorn) en haar echtgenoot Jimmy McGill (Bob Odenkirk) al erg complex.

Wexler was lange tijd de grote liefde van Jimmy, maar sinds een tijdje is Kim meer een bondgenoot van Jimmy en werkt het tweetal zelfs samen. Zo weet Kim nu manieren te vinden om wraak te nemen op haar arrogante baas Howard Hamlin, en lijkt ze helemaal door te slaan.

Gestoord seizoen
De geheimhouding rond Better Call Saul seizoen 6 blijft groot. We weten dus niet wat er precies gaat gebeuren in het nieuwe seizoen.

Maar Seehorn vertelt tijdens een nieuw interview wel dat ons heel wat opwindends te wachten staat. "Zoals ik zei: of ik in de scenario's zit of niet, ik mag ze wel lezen en kan je zeggen dat dit seizoen gestoord is. Het gaat je echt omver blazen en ik kan niet wachten tot 't uitkomt."

Better Call Saul belooft dus heel wat opwindends te brengen naar de kijkers. Het wordt het laatste seizoen van de serie en misschien wel de laatste reeks in de Breaking Bad-franchise.

We weten nog niet wanneer het seizoen te zien is. Better Call Saul seizoen 1 tot en met 5 stream je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Breaking Bad, Rhea Seehorn, Bob Odenkirk

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws