search
'Star Trek: Discovery' onthult eindelijk waar seizoen 4 echt over gaat
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' onthult eindelijk waar seizoen 4 echt over gaat

Star Trek: Discovery gaat volgende week van start met z'n opwindende vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op 18 november keert Captain Michael Burnham terug met haar crew in de serie Star Trek: Discovery. Het vierde seizoen onthult nu de titels van zijn eerste paar afleveringen. En die zijn nog best veelbelovend ook!

De eerste aflevering van het vierde seizoen heeft de titel Kobayashi Maru. Burnham en haar team komen achter de grote bedreiging van dit seizoen: een gigantische anomalie in de zwaartekracht die iedereen in het hele sterrenstelsel bedreigt. Ook ontmoeten we Federation President Laira Rillak. De titel verwijst naar het no-win scenario dat aan Starfleet Academy een belangrijke les is.

En verder
Anomaly is de tweede aflevering van het nieuwe seizoen, en verwijst naar Starfleet, de Federation en de rest van het sterrenstelsel die achter de nieuwe situatie komen. Voor het eerst in meer dan achthonderd afleveringen gebruikt men nu een titel opnieuw; Anomaly was ook de titel van een aflevering uit het derde seizoen van Star Trek: Enterprise, waarin de crew van de NX-01 over de gevaren van de Delphic Expanse leerde.

Het seizoen gaat verder met de afleveringen Choose to Live en All is Possible. Omschrijvingen zijn nog niet vrijgegeven, dus het is gissen waar deze precies over gaan.

Star Trek: Discovery stream je op Netflix.



Aanbevolen artikelen