search
'Star Wars: Andor' laat nog wel even op zich wachten
Series / Nieuws

'Star Wars: Andor' laat nog wel even op zich wachten

De serie Star Wars: Andor is niet heel snel meer te zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je had gehoopt dat de serie Star Wars: Andor vroeg volgend jaar zou debuteren op streamingdienst Disney+, dan hebben we helaas teleurstellend nieuws voor je.

Tijdens de Q4 2021 financial call onthulde CEO Bob Chapek van Disney dat de serie pas in de tweede helft van het volgende jaar te zien zal zijn. De serie moet pas in het vierde kwartaal van het jaar te zien zijn.

Nog lang wachten
Disney heeft zijn financiƫle kwartalen ingedeeld aan de hand van een iets andere structuur dan je zou denken. Het vierde kwartaal speelt zich niet af tussen oktober en december, maar tussen juli en september.

De show Star Wars: Andor speelt zich vijf jaar voor de film Rogue One: A Star Wars Story af. Het meest recente gerucht was dat Andy Serkis voor de serie terugkeert als Supreme Leader Snoke, een rol die hij in diverse films speelde.

"Je zal zeker wat bekende gezichten zien," vertelde Luna recent aan Deadline. "Ik kan je veel vertellen over dit project, omdat je het einde al hebt gezien. Wat ik ook zeg, het einde kan ik in elk geval niet voor je verpesten."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen