search
Beoogd 'Lord of the Rings'-hoofdrolspeler legt uit waarom hij opstapte
Series / Nieuws

Beoogd 'Lord of the Rings'-hoofdrolspeler legt uit waarom hij opstapte

Will Poulter stapte op bij Lord of the Rings en legt nu uit waarom.

Will Poulter was gedurende enige tijd verbonden aan Amazon-serie The Lord of the Rings, maar hij stapte op. Tijdens een nieuw interview gaat hij voor het eerst in op zijn vertrek.

De serie The Lord of the Rings is sinds 2017 in de maak bij Prime Video, toen men voor 250 miljoen dollar de rechten kocht en akkoord ging met ten minste vijf seizoenen. De opnames begonnen in februari dit jaar en zullen nog wel even duren (tot de serie in september volgend jaar te zien is).

Will Poulter
Will Poulter zou eigenlijk een van de hoofdrollen spelen in de serie, maar moest vertrekken wegens agendaconflicten. Hij wordt vervangen door Robert Aramayo.

Tijdens een interview met GQ vertelde Poulter over de serie en zijn vertrek. Hem werd gevraagd of het feit dat hij de rol niet kan spelen als een gemiste kans voelt. Maar hij had daar een wat filosofisch ingestoken antwoord op.

"Als acteur ben je eraan gewend dat dingen niet altijd op jouw manier lopen en je moet je daar aan kunnen aanpassen. Ik ben eraan gewend dat dingen soms anders lopen. Dus ik moest dit maar gewoon van mij afzetten en in dit geval ben ik heel gelukkig met mijn kansen bij Guardians."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen