Zelfs deze 'Star Wars'-acteur had een trailer voor 'Obi-Wan Kenobi' verwacht

Zelfs deze Obi-Wan Kenobi-acteur wilde een trailer

Obi-Wan Kenobi kreeg helaas geen trailer tijdens Disney+ Day en dat viel tegen.

Jim Pedd, 14 november 2021 om 11:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zelfs O'Shea Jackson Jr., die te zien is in Obi-Wan Kenobi, had een trailer verwacht voor de aankomende televisieserie in de Star Wars-franchise.
Jackson Jr. is de zoon van de rapper en acteur Ice Cube en een van de vele castleden in de langverwachte serie van Disney+. De cast omvat onder meer ewan McGregor, die weer in de huid van Obi-Wan Kenobi kruipt, maar ook Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie en Maya Erskine.

Geen trailer
Details over de Obi-Wan Kenobi-serie zijn schaars, al weten we dat deze zich een klein decennium na Revenge of the Sith afspeelt. Ook is bekend dat Hayden Christensen terug is als Darth Vader.

Er komt sowieso een showdown aan tussen Darth Vader en zijn voormalig leermeester, enkele jaren voordat de twee definitief gaan vechten in A New Hope.

Iedereen had wel verwacht dat er een Obi-Wan Kenobi-trailer te zien zou zijn tijdens Disney+ Day. Maar het werd een sizzle reel en dan ook nog eens de sizzle reel die een jaar geleden te zien was tijdens de D23 Expo.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Shea O Neil

Populair nieuws